Start werkzaamheden aardwarmteonderzoek in Heijningen

72 keer bekeken 0 reacties

Aan de Krukweg in Heijningen, nabij knooppunt Sabina, wordt binnenkort een tijdelijke onderzoeksboring naar aardwarmte uitgevoerd door SCAN.

Het doel van het onderzoek van SCAN is de potentie van aardwarmte voor deze regio (en ook andere regio’s in Nederland) in kaart te brengen.

De voorbereidende werkzaamheden aan de Krukweg zijn in week 4 gestart. Er komen passeerstroken en de dijkafrit wordt aangepast. Over enkele weken start de opbouw van de onderzoekslocatie. Daar wordt maximaal 6 maanden gewerkt. Vervolgens wordt het terrein in de oorspronkelijke staat hersteld. De Krukweg zal de gehele periode toegankelijk blijven voor weggebruikers en overlast wordt zoveel als mogelijk beperkt.


Kijk voor meer informatie op: www.scanaardwarmte.nl. Ga voor de meest actuele planning en lokale updates naar: www.scanaardwarmte.nl/onderzoek-in-west-brabant-noord

Categorie Paars

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen