Bouw 36 appartementen in gemeente Moerdijk weer stap dichterbij

36 keer bekeken 0 reacties

Het ontwerpbestemmingsplan voor Schansdijk 3a in Zevenbergen heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen.

Er zijn op het plan geen bezwaren over ontvangen. Dit betekent dat, bij een positieve beslissing van de gemeenteraad van Moerdijk, er 36 nieuwe appartementen gebouwd kunnen worden op de locatie van het voormalige restaurant de 7 Bergsche Hoeve. De gemeenteraad neemt op donderdag 14 maart de beslissing over het ontwerpbestemmingsplan.

Twee woontorens

Het nieuwbouwproject aan de Schansdijk omvat de herontwikkeling van het terrein waar en waar voorheen restaurant de 7 Bergsche Hoeve was gevestigd. Hier komen 36 luxe appartementen als onderdeel van een kleinschalig project met twee woontorens. Tussen de woontorens komt een groen dek, waaronder parkeervakken komen. Het ontwerpbestemmingsplan wordt donderdag 14 maart door de raad behandeld.

Positief over plannen
Het ontwerpbestemmingsplan heeft ter inzage gelegen van 30 november 2023 tot en met 10 januari 2024. Gedurende deze periode zijn er geen meningen of bezwaren ontvangen door de gemeente Moerdijk. Tijdens een drukbezochte inloopavond in december waren ook omwonenden en andere aanwezigen positief over de plannen. De start van de bouw is in principe nog dit jaar en de verwachting is dat de bouw begin 2026 gereed is.

 

Afbeeldingen

Categorie Paars

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen