Tijdelijke afsluiting Binnenmoerdijksebaan 5 juli t/m 22 juli

32 keer bekeken 0 reacties

Via deze brief informeren wij u graag over de ontwikkelingen rondom het Logistiek Park Moerdijk (LPM)

In verband met werkzaamheden is de Binnenmoerdijksebaan, tussen de aansluitingen naar de Rijksweg A17, afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 5 juli 21.00 uur t/m maandag 22 juli 5.00 uur.

VERNIEUWEN WEGDEK EN OMBOUWEN ROTONDES

De weg tussen de beide aansluitingen van de A17 (Binnenmoerdijksebaan en de Steenweg tot aan de Blokdijk) is in slechte staat en moet daarom volledig vernieuwd worden. Met het oog op de toekomst worden daarbij ook de bestaande rotondes vervangen door kruisingen met stoplichten. Bovendien wordt de kruising Steenweg-Blokdijk aangepast. De Binnenmoerdijksebaan richting Blokdijk wordt hierbij meer als doorgaande route vormgegeven, met als afslag daarop de Steenweg richting Moerdijk. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het nodig om de Binnenmoerdijksebaan en de kruising Steenweg-Blokdijk tijdelijk af te sluiten.

KEUZE VOOR VOLLEDIG AANEENGESLOTEN AFSLUITING

De Binnenmoerdijksebaan is van groot belang voor de bereikbaarheid van het dorp Moerdijk. Mede op verzoek van de Dorpstafel Moerdijk hebben we afgelopen periode samen met gemeente Moerdijk verschillende scenario’s voor de afsluiting onderzocht. Uiteindelijk heeft de gemeente gekozen voor een volledig aaneengesloten afsluiting. Hierdoor blijft de totale doorlooptijd zo kort mogelijk.

AFSLUITING VRIJDAG 5 JULI 21.00 UUR T/M MAANDAG 22 JULI 5.00 UUR

De afsluiting gaat in op vrijdag 5 juli 21.00 uur en duurt t/m maandag 22 juli 5.00 uur. In deze periode zijn de Binnenmoerdijksebaan en beide aansluitingen naar de rijksweg A17 niet bereikbaar en wordt verkeer omgeleid. Wij zijn ons bewust van de impact van de afsluiting, maar hopen op uw begrip. Door de afsluiting te plannen in de zomervakantie proberen we de hinder te minimaliseren.

OMLEIDINGSROUTE EN EXTRA REISTIJD

Voor al het verkeer wordt een omleiding ingesteld. Wij verwijzen u hiervoor naar de kaartjes in de bijlage bij deze brief. De omleidingen worden ook aangegeven op borden langs de weg. De extra reistijd voor fietsers is ongeveer 5 minuten. Voor auto’s is de extra reistijd gemiddeld ongeveer 3 minuten. 

CONTACT

Voor meer inzicht in de werkzaamheden is er een ‘BouwApp’. Deze is online te bereiken via de QR-code in deze brief, of door de app te downloaden via Google Play of de Apple Store. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht in de app, maar kunt u ook mailen naar lpm@portofmoerdijk.nl.

 

Afbeeldingen

Categorie Paars

Reageren

X (voorheen Twitter)

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen