pensioen Luc Willems

20 keer bekeken 2 reacties

Per 1 juli aanstaande ga ik genieten van mijn pensioen en rekening houdend met nog wat verlofdagen betekent dit, dat ik eind mei mijn werkzaamheden bij de gemeente Moerdijk ga beëindigen.

Ik ga mijn taken overdragen aan mijn opvolger en daarover wordt binnenkort meer bekend. Hartelijk dank voor de bijzonder leuke samenwerking in de achterliggende jaren. We hebben samen mooie zaken weten te bereiken. Het waren leuke contacten en daar bewaar ik hele mooie herinneringen aan. Iedereen heel veel succes en geluk in het verdere leven.

Het gaat jullie goed!

Met vriendelijke groet,

Luc Willems
Coördinator gebiedsgericht werken

Gebiedscoördinator Willemstad, Helwijk en Heijningen

Afbeeldingen

Categorie Paars

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

2  reacties

Gerrit de Vos

10-05-24 om 10:18

Beste Luc,

We hebben elkaar voor het eerst ontmoet bij de gemeente Fijnaart en Heijningen bij de commissie Bezwaar en Beroepsschriften, waar jij de rol van ambtelijk secretaris en ik die van voorzitter invulde. Daar hebik voor het eerst kennisgemaakt met jou inzet en kennis.  Later kwamen we elkaar weer tegen bij de gemeente Moerdijk en de laatste tijd bij dorpstafels.  

Nu jij met pensioen gaat, wens ik jou en je echtgenote veel plezier toe in deze tijd en ga doen wat je van plan bent. Wat ik de laatste tijd via FB zie, zal dat zeker wel gaan lukken.  Wellicht komen we elkaar de komende tijd nog wel tegen.

Met vriendelijke groet,

Gerrit de Vos.

 

Luc Willems

14-05-24 om 10:07

Dankjewel Gerrit,

Bedankt voor je leuke en attente berichtje. Waardeer ik zeer. Alle goeds voor de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Luc Willems

Cookie-instellingen