Het kloppend dorpshart dat Fijnaart verdient

226 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen week was er een drukbezochte informatieavond in Fijnaart waar belangstellenden zijn bijgepraat en vragen konden stellen over de aanpak van het centrum en uitvoeringsprogramma van Fijnaart.

"Het is een groot en mooi project. We werken aan een dorpshart dat Fijnaart verdient, ook voor onze toekomstige generatie", vertelde wethouder Danny Dingemans tijdens de start van de avond. Fijnaart heeft behoefte aan een levendig centrum met een ontmoetingsplek, waarin ruimte is voor het verenigingsleven, evenementen, horeca, (dag)winkels, wonen en maatschappelijke voorzieningen.

Met de centrumvisie wordt een stip aan de horizon gezet, zodat inwoners, ondernemers, verenigingen en andere belanghebbenden samen met de gemeente het centrum van Fijnaart een nieuw elan gaan geven.

lees het volledige bericht hier:

https://www.moerdijk.nl/web/Nieuws-Algemeen/Nieuws-2024/Nieuws-januari-2024/Het-kloppend-dorpshart-dat-Fijnaart-verdient.html

 

Categorie Paars

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen